Sivasspor maçında Beşiktaş taraftarı yeni transfer Dele Alli için özel hazırlık yapacak

Beşiktaş ile Sivasspor Süper Lig'in 4. haftasında karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş-Sivasspor maçı heyecanla bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş taraftarları, Sivasspor maçında yeni transfer Dele Alli için pankart açmaya hazırlanıyor. Taraftarlar yıldız oyuncuyu sıcak şekilde karşılayacak.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa odaklanan Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan Dele Alli'yi transfer ederek dünya çapında ses getirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre: Sivasspor maçında süre alması beklenen futbolcu için Beşiktaş taraftarları da özel hazırlık yapıyor.

DELE ALLI İÇİN ÖZEL PANKART HAZIRLIĞI

İstanbul'a gelişinde oyuncuyu sıcak bir şekilde karşılayan siyah-beyazlı taraftarlar, yıldız oyuncu için özel pankartlar hazırlıyor. Beşiktaş taraftarları, yeni transferi Vodafone Park'ta oynanacak maçta tribüne davet edecek.

"Taraftarlarımızla buluşacağımız gün için sabırsızlanıyorum" diyen Dele Alli de tribünleri selamlayacak.

Sivasspor maçında Beşiktaş taraftarı yeni transfer Dele Alli için özel hazırlık yapacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig İngiltere Premier Lig Dele Alli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.