Sivasspor evinde Karabağ'ı iki golle geçti

Sivasspor evinde Karabağ'ı 2-0'la geçerek UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında galibiyetle tanıştı. İlk iki hafta Villarreal ve Maccabi karşısında şanssız yenilgiler alan Yiğidolar'a 3 puanı getiren golü stoper Caner Osmanpaşa attı. Azerbaycan ekibi bu yenilgiyle 3'te 0 yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, I Grubu'ndaki 3. maçında Azerbaycan'ın Karabağ takımını 2-0 mağlup etti. Yeni 4 Eylül Stadı'ndaki maçta Kırmızı-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 11'de Caner Osmanpaşa ve 88'de Kayode attı. Oyuna sonradan giren Nijeryalı golcünün 87'deki şutu direkten döndü. 27 yaşındaki futbolcu Villarreal ve Maccabi'en sonra Karabağ'ı da boş geçmedi.

İlk 2 maçında mağlup olan Yiğido, "tamam ya da devam" maçında galibiyete uzanarak gruptan çıkma iddiasını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlılar son 4 resmi maçını kazanamamıştı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, grupta oynadıkları son maçın ilk 11'ine göre biri zorunlu 3 değişiklik yaptı. Hafta sonu ligde oynayacakları Galatasaray maçını da düşünen Çalımbay, Sivas'ta Maccabi Tel-Aviv'e 2-1 yenildikleri maça ilk 11'de başlayan Max Gradel ve Olarenwaju Kayode ile kırmızı kart cezalısı Samba Camara'nın yerine, Casimir Ninga, Marcelo Goiano ve Erdoğan Yeşilyurt'a şans tanıdı.

Sivasspor evinde Karabağ'ı iki golle geçti

Çalımbay, Samba Camara ile sakatlığı devam eden Aaron Appindangoye'nin yokluğunda stoper mevkisinde Maccabi Tel-Aviv maçında sağ kanatta oynayan Robin Yalçın'ı görevlendirdi.

Yiğidolar ilk galibiyetini alırken, geçen hafta Villarreal'i elinden kaçıran Karabağ 3'te 0 yaptı. İki takım 26 Ekim'de grubun 4. maçında karşı karşıya gelecek. Azerbaycan temsilcisi Avrupa maçlarını Başakşehir'de oynuyor.

Sivasspor evinde Karabağ'ı iki golle geçti ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Caner Osmanpaşa karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.