Sivasspor havalimanında mahsur kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşan Sivasspor'a şu an İsrailliler tarafından tam anlamı ile zulüm yapılıyor. Kırmızı beyazlılar Türkiye'ye dönüş için geldikleri havalimanında mahsur kaldılar. Sebebi ise İsrailli yetkililerin kafilemizin geçişini engellemek için sistemi ve geçişleri kapatmaları.

Sivasspor Kulübü İsrail'deki skandal olayla ilgili sosyal medya hesabından bir video ile birlikte "Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Sivas'a dönmeye hazırlanan kafilemiz havalimanında mahsur kaldı. İsrail yetkileri sistemi ve geçişleri kapatarak kafilimize her türlü zorluğu çıkartıyor" mesajını paylaştı.

Sivasspor havalimanında mahsur kaldı

Sivasspor Kulübü'nün yaptığı açıklamada paylaşılan videoda Sivasspor kafilesinin Tel-Aviv'deki havalimanında bekleyişi ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve kulüp yetkililerinin İsrailli görevlileri alkışla protesto ettiği anlar yer alıyor.

Sivasspor havalimanında mahsur kaldı ile ilgili etiketler Sivasspor İsrail Maccabi Tel Aviv Havalimanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.