Sivasspor'un 12. beraberliği Hatayspor'a

Süper Lig'in 28. haftasında Sivasspor ile Hatayspor 1-1 berabere kaldı. Hatay'ın tecrübeli ismi Selim Ilgaz henüz 4. dakikada sakatlanarak korkuttu. Goller ise 2. yarıda peş peşe geldi...

Sivasspor ile Hatayspor 28. haftada 1-1 berabere kaldı. Yiğidolar bu sezon Süper Lig'de 12. beraberliğini elde etti. Akdeniz ekibi ise yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

Evinde 7 maçtır bileği bükülmeyen Sivasspor 54'te Mustapha Yatabare'nin golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 59'da Mame Biram Diouf'un golüyle deplasmanda 1-1'i buldu. Hatay'da herkes Aaron Bounpendza'yı konuşsa da 33 yaşındaki Senegalli santrfor 26 maçta 11 gol 5 asiste ulaştı. Diouf bu gollerin 4'ünü son 3 haftada attı. 

Kırmızı-Beyazlılar bu sonuçla 33, Hatayspor ise 46 puana ulaştı. Maçtan sonra iki takımın teknik direktörlerinin görüşleri şöyle:

Sivasspor'un 12. beraberliği Hatayspor'a

RIZA ÇALIMBAY: Hatayspor iyi oyunculardan kurulu bir takım. Maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Güzel bir şekilde iyi bir lig maçı geçti. İlk yarı oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Skora maalesef yansıtamadık. Çok pozisyonlar yakaladık ama maalesef son paslarımızda istediklerimizi yapamadık. Bunun için üzgünüz. Maçın başından sonun kadar gerekli şekilde mücadele ettik. Eksik arkadaşlarımızın sıkıntısını yaşadık. Takımımdan ben çok memnunum son maçlarımızda iyi mücadele ettik. Hepsinden puanlar ile ayrıldık. Lig uzun bir maraton, iyi bir maçı bitirdik. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Şu andaki tek düşüncemiz oradan puan ya da puanlarla dönmek

ÖMER ERDOĞAN: Bugün bizim için en üzücü konu Selim kardeşimizin maçın ilk dakikalarında talihsiz bir sakatlık geçirmesi. Maçlar kazanılır, kaybedilir ama insan sağlığı bizim için her şeyden çok daha önemli. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, inşallah en yakın zamanda yine aramıza katılır. Maça dönecek olursak ilk yarı belki de sezonun en verimsiz bir ilk yarısını geçirdik. Rakip bizden daha üstündü, hem savunma anlamında hem de hücum anlamında istediğimiz şeyleri yapamadık. Rakibin kenar hücumlarını analiz etmemize ve oyunculara anlatmamıza rağmen açıkçası çok iyi savunamadık. İkinci yarı oyuncu değişikliği ile biraz daha oyunun kontrolü bizde oldu. Son bölümlerde iki tarafta riskler aldı. İki taraf da galibiyete oynadı. İki tarafında bugün 1 puanı hak ettiğini düşünüyorum.

Sivasspor'un 12. beraberliği Hatayspor'a ile ilgili etiketler Sivasspor Hatayspor Rıza Çalımbay mame biram diouf ömer erdoğan Mustapha Yatabare
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.