Giresunspor istediği puanı aldı, Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u 12 maçta 2 galibiyette kaldı

Sivasspor ile Giresunspor, Süper Lig'in 12. haftasında golsüz berabere kaldı... Bu sonuçla Yiğido'nun galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Evinde son 3 maçta yalnızca 2 puan toplayabilen Kırmızı-Beyazlılar ilk 12 haftada 3 galibiyet görürken, Karadeniz ekibi zorlu deplasmandan puan çıkarmayı başardı.

Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'la Giresunspor golsüz berabere kaldı... Dört maçtır kazanamayan ve son 3 maçında rakipleriyle berabere kalan Sivasspor, haftaya 12 puanla girmişti.

Karadeniz ekibi ise dört maçlık puan toplama sürecini geçen hafta evinde Antalyaspor'a mağlup olarak sona erdirmişti. 9 puanla Sivas'a gelen Yeşil-Beyazlılar istediğini aldı.

Konuk ekip 84'te galibiyet golüne çok yaklaştı. Sol bek Uğur Çiftçi'nin hatasında bir anda kaleciyle karşu karşıya kalan Fosseini Diabate, Uğur tarafından düşürüldü. Maçın hakemi Ümit Öztürk tecrübeli futbolcuya direkt kırmızı kartını gösterdi. 

BALDE OFSAYTTAN ATTI

Giresunspor'da ise Hamidou Traore 88'de 2. sarıdan kızardı... 10'a 10 devam eden maçta Ibrahima Balde'yle golü bulan Giresun ekibi VAR'a takıldı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Milli araya 12 maçta yalnızca 2 galibiyetle giren teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u puanını 13 yaptı. Yiğido dönüşte Medipol Başakşehir'e konuk olacak.10 puana yükselen Hakan Keleş'in takımı ise Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Giresunspor istediği puanı aldı, Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u 12 maçta 2 galibiyette kaldı

Giresunspor istediği puanı aldı, Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u 12 maçta 2 galibiyette kaldı ile ilgili etiketler Sivasspor giresunspor Rıza Çalımbay Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.