Erol Bulut: "Maçta her şeyimizi ortaya koyduk. 2-1 galibiyetle ayrılabilirdik"

Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, 90+2'de gelen golle sezonun dış sahadaki ilk puan sevinicini yaşadı. Teknik direktör Erol Bulut, "Maçta her şeyimizi ortaya koyduk diyebilirim. Yakaladığımız pozisyonlarda biraz daha şanslı olsaydık. Buradan 2-1 galibiyetle ayrılabilirdik" dedi.

Gaziantep FK zorlu Sivasspor deplasmanında 1 puanı 90+2'de bulduğu golle kurtardı. Kırmızı-Siyahlı ekibin teknik direktörü Erol Bulut, "Maçı kazanmaya çalıştık. Maçta her şeyimizi ortaya koyduk diyebilirim. Yakaladığımız pozisyonlarda biraz daha şanslı olsaydık. Buradan 2-1 galibiyetle ayrılabilirdik" dedi.

Maçın basın toplantısında konuşan Bulut, şunları söyledi: "Bugün 90 dakikada çok ayrı iki 45 dakika izledik. İlk yarı bizim oyuna başlamak istediğimiz ama gerçekleştiremediğimiz rakipten uzak iki mücadeleye de istediğimiz şekilde giremedik. Rakibin hücum yollarında ne yapmak istediğini gayet iyi bildiğimiz halde genellikle kanatlara topu aktarıp oradan ortalarla pozisyon bulmaya çalışıyorlar. Nitekim ilk golü bize bu şekil attılar."

"Bizim ilk 45 dakika konsantrasyonumuz üst düzeyde değildi. Ama ikinci yarı bambaşka bir Gaziantep Futbol Kulübü izlettirdik herkese. Oyuna giren futbolcularımız büyük katkı sağladı. Maçı kazanmaya çalıştık. Her şeyimizi ortaya koyduk diyebilirim. Yakaladığımız pozisyonlarda biraz daha şanslı olsaydık. Buradan 2-1 galibiyetle ayrılabilirdik. Ama 1-1 de bizim adımıza iyi bir sonuç. Yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz."

"KARAMBOLDEN ŞANSSIZ BİR GOL YEDİK"

Süper Lig'de 5 hafta geride kalırken henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise şöyle konuştu: 

"Enteresan bir maç oldu ama baktığımızda genelinde son dakikalara kadar iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Son dakikalarda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Ne Yatabare’yi değiştirmek istiyordum nede Pedro’yu. İkisi de yoruldukları için çıkmak istediler ve ikisinde de problem vardı mecburen çıkarttık. Giren arkadaşlardan da istediğimiz şekilde verim alamadık."

"Karambolden şanssız bir gol oldu. Karambolden bir gol yedik. F.Bahçe maçında yediğimiz gol gibiydi. Biraz daha dikkatli olabilseydik, özellikle çıkarken topları kaybetmeseydik farklı olabilirdi. Çok top kaybettik. Çıkarken kaptırdığımız bir topla gelen ortada, beklemediğimiz bir anda, son dakikalarda gol yedik. Böyle maçlardan ders çıkartmak gerekiyor. Lig çok uzun bir maraton ve daha bir sürü maçımız var."

"Önemli olan bazı arkadaşların eski formuna, eski kapasitesine ulaşması gerekiyor. Ulaşmazlarsa biz tabii ki sorunlar yaşarız. Zaten bugün Yatabare’den başka bir forvetimiz yoktu. Birisi cezalı, birisi sakat, onun için değişiklik şansımız olmadı. Böyle bir şanssızlık yaşadık. Bu futbolun doğasında var. Oynadığımız mücadeleye göre rahatlıkla bitirebileceğimiz bir maçtı."

Erol Bulut: "Maçta her şeyimizi ortaya koyduk. 2-1 galibiyetle ayrılabilirdik" ile ilgili etiketler Sivasspor Gaziantep FK Erol Bulut Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.