Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, Saat kaçta, Şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Lider Galatasaray zorlu deplasmanda galibiyet arıyor. Peki ama Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor?

Spor Toto Süper Lig 16. haftasında lider Galatasaray zorlu deplasmanda Sivasspor karşısına çıkıyor. İstanbulspor karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet ile zirveye kurulan sarı kırmızılılar Sivasspor deplasmanında 3 puan arıyor.

Sivasspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda 29 Aralık Perşembe akşamında oynanacak Sivasspor Galatasaray maçı saat 17.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından ve şifresiz olarak da TOD TV platformundan canlı yayınlanıyor.

Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, Saat kaçta, Şifresiz hangi kanalda?

Son maçında deplasmanda Kasımpaşa engelini 2-1’le geçen Sivasspor 14 puanla 16. sırada yer alırken İstanbulspor karşısında 2-1 kazanan Galatasaray’da 30 puanla zirvede bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 1 Mayıs 2022 tarihinde oynanan maçı Sivasspor deplasmanda 3-2 kazanmıştı.

Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, Saat kaçta, Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sivasspor Galatasaray Spor Toto Süper Lig beIN Sports TOD TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.