Sivasspor camiasını korkutan istatistik

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan Sivasspor, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği sezonda küme düşmüştü. Bu istatistik ise kırmızı-beyazlı camiayı tedirgin ediyor.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Hatayspor'u ağırlayacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 14.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Ligde henüz 3 puanla tanışamayan kırmızı-beyazlı ekibin kazanmaktan başka düşüncesi bulunmuyor.

İSTATİSTİK CAN SIKIYOR

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan Sivasspor, söz konusu maçlardan 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Yiğidolar'ın, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği tek sezon küme düştüğü 2015-2016 dönemiydi. Bu istatistik ise Sivasspor camiasını Hatayspor maçı öncesi tedirgin ediyor. Kırmızı-beyazlı takım Hatayspor maçını kazanamaması durumunda küme düştüğü sezonki kötü seriyi yakalayacak.

Sivasspor camiasını korkutan istatistik ile ilgili etiketler Süper Lig Sivasspor Hatayspor Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.