Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsü yeni eğitim-öğretim yılı kullanıma hazır

Bakan Kasapoğlu, Sivas'ta bulunan Binali Yıldırım Üniversitesi Kampüsü'nün 2022-2023 eğitim- öğretim yılı için hazır olduğunu duyurdu.

Bakan Kasapoğlu, Sivas'ta bulunan Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsü 2022-2023 yılı eğitim- öğretim yılı için kullanıma hazır olduğunu duyurdu.

Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsü yeni eğitim-öğretim yılı kullanıma hazır

"Çam ağaçlarının arasında yükselen bir yaşam merkezi"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Çam ağaçlarının arasında yükselen bir yaşam merkezi Her türlü aktivite için eşsiz bir alan sunan yurdumuz tam 10 bin gencimize bu dönem de yuva olacak" dedi. Ayrıca "Hiçbir öğrencimizin barınma sorunu olmamasını hedef edinen Gençlik ve Spor Bakanlığı; 2002 yılında 2252 kişilik kapasiteye sahipken, bu yıl 19.179 öğrenciye yurt imkânı sağlıyor" şeklinde konuştu.

Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsü yeni eğitim-öğretim yılı kullanıma hazır ile ilgili etiketler Sivas Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.