Sivas Belediyesi'nden tüm öğrencilere 500 lira nakdi yardım! İşte Sivas eğitim yardımı başvurusu

Sivas Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin öğrencilerine 500 lira nakdi yardımı adı altında sosyal yardım yapılıyor. Tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bulunan ailelerin yararlanacağı sosyal yardımlar için başvurular devam ediyor. İşte, Sivas Belediyesi nakdi yardım başvurusu…

Sivas Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında dar gelirli yardıma muhtaç ailelerde okuyan öğrencilere nakdi yardım adı altında sosyal yardım sağlıyor. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından yapılan açıklamada, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine 250 TL ila 500 TL yardım yapılacağını söyledi.

Sivas Belediyesi tarafından sağlanan nakdi yardımların Eylül ayı itibarı ile başvuru sırasında ailelere verilecek olan IBAN numarasına göre yapılacağı kaydedildi.

Sivas Belediyesi 500 TL Nakdi Yardımı Başvuruları 2022

Sivas Belediyesi 500 TL nakdi yardım başvurusu için şartlar şöyle sıralanmaktadır:

- Ailenin toplam gelirinin asgari ücretin altında olması
- 2005 model ve üzeri kayırlı bir araç bulunmaması
- Modeli düşük bile olsa birden fazla aracın olmaması
- Ailenin üzerlerine kayıtlı ikinci bir ev ve arsa olmaması
- Vergi mükellefi olmaması
- Başvuruda bulunacak aile ferdinin Sivas’ta ikamet ediyor olması
- IBAN numarasının başvuruyu gerçekleştiren kişiye ait olması

Sivas Belediyesi Nakdi Yardım Başvuru Formu 2022

Sivas Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere verilecek olan nakdi yardım için başvuruda bulunacak aileler; https://online.sivas.bel.tr/Giris/Index/?returnURL=/SosyalYardim/OnBasvuru/ adresi üzerinden formu doldurabilirler.

E-Devlet sistemi üzerinden giriş yapıldıktan hemen sonra sisteme üye olunması yeterlidir. Başvurunuzu gerçekleştirdikten sonrada son durumu öğrenmek için aynı link üzerinden sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Sivas Belediyesi'nden tüm öğrencilere 500 lira nakdi yardım! İşte Sivas eğitim yardımı başvurusu ile ilgili etiketler Sosyal Yardım sivas belediyesi nakdi yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.