Sitare Akbaş'tan sessiz sedasız ayrıldı! Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi de oyuncu çıktı

Merve Boluğur'dan 2017 yılında boşanan şarkıcı Murat Dalkılıç Hande Erçel'le birliktelik yaşamıştı. Hande Erçel'den ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinin rol arkadaşı Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç hızlı çıktı. Sitare Akbaş ile olan ilişkisini de sessiz sedasız sonlandıran ünlü şarkıcı şimdilerde Çağla Boz ile birlikte. İşte detaylar...

2015–2017 yılları arasında oyuncu Merve Boluğur ile bir evlilik gerçekleştiren 39 yaşındaki ünlü popçu Murat Dalkılıç, son olarak eski sevgilisi Hande Erçel'le aynı dizide rol alan Sitare Akbaş ile aşk yaşıyordu. Erçel'in rol arkadaşı Makbule Sitare Akbaş ile yaklaşık 1 buçuk yıldır birlikte olan Murat Dalkılıç ilişkisini sessiz sedasız noktaladı.

Makbule Sitare Akbaş ile bir süre önce yollarını ayıran Murat Dalkılıç yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcının yeni sevgilisi de oyuncu çıktı. Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Üstündağ, Çağla Boz’la Murat Dalkılıç birlikteliğini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın ''Sitare Akbaş’tan ayrılan Murat Dalkılıç, Çağla Boz’la aşk mı yaşıyor?'' başlıklı yazısı.

sitare akbal - murat dalkılıç


ÇEŞME'DE AŞK TATİLİ

Sevgilisi Sitare Akbaş’tan sessiz sedasız bir şekilde ayrılan Murat Dalkılıç’ın oyuncu adayı Çağla Boz’la yakınlaştığını duydum. İkilinin yaz tatilini Çeşme’de birlikte geçirdiği yönünde çok sayıda telefon aldım.

SETTE TANIŞTILAR

Oyunculuk kariyerinin henüz başında olan Çağla Boz’un, Tolgahan Sayışman’ın hem yapımcılığını yaptığı hem de başrolünü üstlendiği “Aynasız” adlı filmde küçük bir rolü var. Murat Dalkılıç ise bu filmin müziklerini yapıyor. Çekimler yapılırken tanışan ikili şimdilerde davet ve organizasyonlara da birlikte katılmaya başlamış.

Sitare Akbaş'tan sessiz sedasız ayrıldı! Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi de oyuncu çıktı - Resim : 2

Açıkçası bu ilişkiye pek ihtimal vermemiştim. Zaten Murat Dalkılıç da her haberde olduğu gibi yarın da sosyal medyasından bir açıklama yaparak beni yalanlar! Alıştım artık ama bildiklerimi de yazmaktan geri duramam...

Sitare Akbaş'tan sessiz sedasız ayrıldı! Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi de oyuncu çıktı ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Sitare Akbaş çağla boz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.