Otel lobisinde korku dolu anlar! 1 kişiyi yaraladı, silahı tutukluk yapınca kaçtı

Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralı halde otele sığındı. Silahlı saldırgan otele girerek ateş etmeye devam etmek istedi. O sırada oteldekiler korku dolu anlar yaşadı. Silahı tutukluk yapan saldırgan koşarak uzaklaştı.

Dolapdere Caddesi'nde 4 Şubat Cumartesi günü saat 14.15 sıralarında bir otelin önünde bekleyen bir kişi, koşarak yanına gelen silahlı kişinin saldırısına uğradı. Bacağından vurulan kişi yaralı, halde kaçıp otele sığındı.

Otel lobisinde korku dolu anlar! 1 kişiyi yaraladı, silahı tutukluk yapınca kaçtı

SİLAH TUTUKLUK YAPTI

Saldrgan ise elindeki silahla otel lobisine girdi. Bu sırada müşteriler korku ve panik yaşadı. Yeniden ateş etmeye çalışan saldırgan, silah tutukluk yapınca koşarak kaçtı. Otel çalışanları ve çevredekiler yaralıya tampon yaparak müdahalede bulundu.

Otel lobisinde korku dolu anlar! 1 kişiyi yaraladı, silahı tutukluk yapınca kaçtı - Resim : 2

POLİS HAREKETE GEÇTİ

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri de olay yeri inceleme yaparak, boş kovan ve mermi çekirdeklerini topladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası harekete geçen polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Otel lobisinde korku dolu anlar! 1 kişiyi yaraladı, silahı tutukluk yapınca kaçtı - Resim : 3

(DHA)

Otel lobisinde korku dolu anlar! 1 kişiyi yaraladı, silahı tutukluk yapınca kaçtı ile ilgili etiketler Şişli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.