Şişli'de korkutan yangın: Patlama sesleri duyuldu! Dumandan etkilenenler var...

Şişli'de bir pansiyonda yangın çıktı. Patlama seslerinin duyulduğu yangın büyük paniğe neden olurken çıkan yoğun dumanlar nedeniyle pansiyonda kalan 2 kişi etkiledi. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Şişli Eskişehir Mahallesi’nde bulunan 5 katlı pansiyonun çatı katında saat 11.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çatı katında çıkan yangından çıkan dumanlar kısa sürede binanın içini sararken pansiyonda kalanlar kendilerini can havliyle dışarı attı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Şişli'de korkutan yangın: Patlama sesleri duyuldu! Dumandan etkilenenler var...

PANSİYONDA KALAN İKİ KİŞİ YOĞUN DUMANDAN ETKİLENDİ

Pansiyonda konaklayan kişilerin panikle kendilerini sokağa attığı, bir kısmının ise yanlarına bavullarını da aldığı görüldü. Pansiyonda kalanlardan iki kişi ise binayı saran yoğun dumandan etkilendi. Dumandan etkilenenlere, olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Şişli'de korkutan yangın: Patlama sesleri duyuldu! Dumandan etkilenenler var... - Resim : 2

PATLAMA SESİ DUYULDU

Binanın çatı katında çıkan yangın sürerken, henüz neden kaynaklandığı bilinmeyen bir patlama sesi duyuldu. O dakikalarda pansiyon çevresinde bekleyenler büyük korku yaşadı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması neticesinde yangın kontrol altına alındı. Yangın tamamen söndürülünce çevredekiler rahat bir nefes aldı.

Şişli'de korkutan yangın: Patlama sesleri duyuldu! Dumandan etkilenenler var... - Resim : 3

Şişli'de korkutan yangın: Patlama sesleri duyuldu! Dumandan etkilenenler var... - Resim : 4

Şişli'de korkutan yangın: Patlama sesleri duyuldu! Dumandan etkilenenler var... ile ilgili etiketler İstanbul Şişli Yangın pansiyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.