Şişli'de korkunç olay! Çocuğunu parka götürürken silahla başından vuruldu

İstanbul'un Şişli ilçesinde kızını parka götürmek için sokağa çıkan bir baba, iki grubun kavgası sırasında çevreyi kurşun yağmuruna tutan motosikletli kişilerin kurbanı oldu. Başından vurulan talihsiz baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Şişli’de alacak verecek mesele yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. 2 kişinin yaralandığı kavgada çocuğunu parka götürmek için sokağa çıkan baba, başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Şişli İnönü Mahallesi Yeni Nalbant Sokak’ta yaşanan olayda, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki kişi öğlen saatlerinde tartışarak kavgaya tutuştu. Kavga eden kişiler, mahalle sakinleri ve esnaf tarafından sakinleştirildi.

Şişli'de korkunç olay! Çocuğunu parka götürürken silahla başından vuruldu

Görgü şahitlerinin iddialarına göre, yanında uzun namlulu silah ile sokak içerisine gelen kimliği belirsiz motosikletli kişi veya kişiler tarafından sokak ve çevresi kurşun yağmuruna tutuldu. Silahtan çıkan kurşunlar nedeniyle sokaktan geçen bir motosikletli kurye ve mahalle sakini bacaklarından yaralandı.

Şişli'de korkunç olay! Çocuğunu parka götürürken silahla başından vuruldu - Resim : 2

Kurşunların diğer bir hedefi ise çocuğunu parka götürmek için sokağa çıkan Okan Karaten oldu. Silahlı saldırıda kurşunların arasında kalan baba ve kızı sokakta bulunan otoparka sığındı. Kavgada talihsiz baba başından vuruldu. Sokakta evlerin pencereleri ve arabaların camlarına kurşun isabet etti. Ortalık savaş alanına dönerken saldırıyı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahıslar kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Şişli'de korkunç olay! Çocuğunu parka götürürken silahla başından vuruldu - Resim : 3

Sağlık ekipleri yaralı M.T, E.Y ve başından vurularak ağır yaralanan Okan Karaten’i ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken şüpheli şahıs veya şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Hastanede tedavileri devam eden M.T ve E.Y’nin genel durumlarının iyi olduğu belirtilirken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karaten yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

İHA

Şişli'de korkunç olay! Çocuğunu parka götürürken silahla başından vuruldu ile ilgili etiketler Şişli silahlı çatışma Okan Karaten

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.