Şişli’de kağıt toplayıcıları ile mahalle sakinleri arasında kavga! Demir sopalar, kürekler havada uçuştu

Şişli’de yol kenarında bulunan hurdaları toplamak isteyen kâğıt toplayıcıları, kendilerine tepki gösteren vatandaşa kürek ve sopayla saldırdı. Kavga esnasında 2 kişi hafif şekilde yaralanırken o anlar vatandaşın kamerasına yansıdı.

İstanbul Şişli’de dün saat 17.50 sıralarında kağıt toplayıcıları, cadde üzerinde bulunan ve eskiden otel olarak kullanılan boş bir binaya ait hurdaları almak istedi. Mahalle sakinleri ve esnaf ise kağıt toplayıcılarına tepki göstererek hurdaların alınmasına engel olmaya çalıştı. Duruma sinirlenen kağıt toplayıcıları, yanlarında bulunan demir sopalar ve küreklerle vatandaşlara saldırdı.

İki grup arasındaki kavga büyümesiyle vatandaşlar bir binaya sığınarak polise ihbarda bulundu. Kağıt toplayıcıları ise hurdaları alarak hızla uzaklaştı. 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi. Polis ekiplerinin kağıt toplayıcılarını bulmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

 

Şişli’de kağıt toplayıcıları ile mahalle sakinleri arasında kavga! Demir sopalar, kürekler havada uçuştu ile ilgili etiketler İstanbul Şişli
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.