Şişli'de dehşet! Kayınpederini önce ezdi ardından pompalı tüfekle vurdu

İstanbul Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, aynı zamanda amcası olan kayınpederi Mahir Sertçelik'i önce arabayla ezdi. Yaralanan kayınpederini pompalı tüfekle de ateş ederek öldüren Ersin Sertçelik olayın ardından kaçtı. İki şahsın da görev yaptığı Şişli Belediye Başkanlığı ise Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde yaşanan korkunç olayın ardından açıklama yaptı.

Şişli, Piyalepaşa Bulvarı'ndaki, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde saat 17.10 sıralarında meydana gelen olayda, birkaç yıl önce evlendiği amcasının kızıyla boşanmak üzere olan Ersin Sertçelik ile kayınpederi de olan amcası Mahir Sertçelik arasında bir süre önce husumet başladı.

ARKASI DÖNÜK BİR ŞEKİLDE KAYIPENDERİNİ EZDİ

Ersin Sertçelik aynı yerde çalıştığı kayınpederi Mahir Sertçelik’le telefonda tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine kayınpederinin çalıştığı Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelen Ersin Sertçelik, arkası dönük şekilde yürüyen kayınpederini arabayla ezdi.

Şişli'de dehşet! Kayınpederini önce ezdi ardından pompalı tüfekle vurdu

POMPALI TÜFEKLE KAYINPEDERİNE ATEŞ ETTİ

Ardından arabadan çıkardığı pompalı tüfekle yerde yatan kayınpederine ateş etti. Yaşanan olayın ardından damat aracına binerek olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olan Mahir Sertçelik ambulansla, çevredeki bir özel hastaneye kaldırdı. Sertçelik, burada yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Şişli'de dehşet! Kayınpederini önce ezdi ardından pompalı tüfekle vurdu - Resim : 2

DAMAT YAPILAN BASKINDA YAKALANDI

Kayınpederini öldüren damat ise, polis ekipleri tarafından Kağıthane’deki evinde yapılan baskında yakalandı. Katil damadın evinde arama yapan polis ekipleri olayda kullanılan pompalı tüfeği evde buldu. Gözaltına alınan damat Ersin Sertçelik, sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Şişli'de dehşet! Kayınpederini önce ezdi ardından pompalı tüfekle vurdu - Resim : 3

ŞİŞLİ BELEDİYESİ OLAYIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Şişli Belediye Başkanlığından olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, 'Bugün mesai sonrası, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli personellerimizden Mahir Sertçelik, aynı müdürlükte görevli olan akrabası Ersin Sertçelik'in silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir. Değerli çalışma arkadaşımız Mahir Sertçelik'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. Zanlı Ersin Sertçelik, emniyet güçlerimize teslim olmuştur. Bundan sonraki adli sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna önemle duyururuz' denildi.

DHA-İHA

Şişli'de dehşet! Kayınpederini önce ezdi ardından pompalı tüfekle vurdu ile ilgili etiketler İstanbul Şişli korkunç cinayet pompalı tüfek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.