Şişli Belediyesi soruşturmasında flaş gelişme!

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı skandallar ile gündeme gelen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye bir darbe daha geldi.

7 Mart’ta görevden alınan İmardan Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı Nimet Toprak ile Zabıta ve Ruhsattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Asım Kantoğlu’dan sonra, Hayri İnönü’ye bir darbe de bu akşam geldi.

Martı Gazetesi'nin haberine göre; İçişleri Bakanlığı Mülkiye Baş Müfettişleri’nin 3.5 aydır yaptıkları incelemeler neticesinde, Şişli Belediyesi’nde iki Başkan Yardımcısı’nın imza atma yetkileri ellerinden alındı. İmza yetkisi elinden alınan isimler Başkan Yardımcıları Mehrali Seçme ile Uğur Gazi Yorgun oldu.

ii1

İnönü’nün korumalığını yaparken, usulsüz bir şekilde ataması yapılıp önce devlet memuru, ardından Özel Kalem Müdürü ve son olarak da Başkan Yardımcısı yapılan Uğur Gazi Yorgun’un İnönü’nün tüm kirli işlerinin içinde olduğu belirtiliyor.

ii2

Akşam saatlerinde alınan yetkilerin ardından Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü acil bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri’nin yanı sıra ayrıca CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik ve geçen hafta başkan yardımcısı Asım Kantoğlu’nun görevden alınma sebeplerinden biri olarak gösterilen Grup Başkan Vekili Selahattin Engez’in de katıldığı gelen bilgiler arasında.

Toplantı çıkışında ismini vermek istemeyen bir birim müdürü “Toplantıda tam bir panik havası mevcut” diye konuştu.

ii3

İçişleri Bakanlığı’nın, CHP Şişli Meclis Grup Başkanı Selahattin Engez’in mal varlığına yoğunlaşacağı gelen bilgiler arasında. CHP Şişli Meclis Grup Başkanı Selahattin Engez’in üç buçuk sene içinde, Şişli’de 25 daire aldığı ve bu dairelerin toplam bedelinin 15 milyon lira olduğu belirtiliyor.

Selahattin Engez’in üç buçuk yıl gibi kısa sürede bu kadar büyük bir servet edinmesi Bakanlık müfettişlerinin gözünden kaçmadı.

Bu akşam yapılan toplantı sonrası Şişli Belediyesi’nde görev dağılımı şu şekilde oluştu.

ii_4

Şişli Belediyesi soruşturmasında flaş gelişme! ile ilgili etiketler soruşturma Hayri İnönü şişli belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.