'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu'dan Barbaros Şansal'a yaylım ateşi! VİDEO

Modacı Barbaros Şansal'ın sosyal medya hesabından Türkiye'ye hakaret ettiği görüntülere en sert yanıt 25 yıllık arkadaşı "Sisi" lakaplı Seyhan Soylu'dan geldi. Seyhan Soylu'nun, Şansal'a cevap verdiği video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

Modacı Barbaros Şansal'ın sosyal medya hesabından Türkiye'ye hakaret ettiği görüntülerinin yayınlanması, KKTC İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Yılbaşı tatili için geldiği KKTC'de gözaltına alınan Şansal, Türk Hava Yollarının 20.55 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gönderildi.

Polisler tarafından apronda gözaltına altından Şansal, burada kendisine tepki gösteren bazı kişiler tarafından linç edilmek istendi.

030120171330548231713_3.jpg

Bu kişilere engel olabilmek için yoğun çaba harcayan polisler, Şansal'ı, polis aracına bindirerek havalimanından ayrıldı.

Barbaros Şansal, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, olaya karıştığı belirlenen 8 kişinin de Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne ifadeleri alındı.

BARBAROS ŞANSAL'A 25 YILLIK ARKADAŞINDAN SERT YANIT

Yaşanan bu gelişmeler ve Barbaros Şansal'ın tepki toplayan videosuna en sert yanıt ise kamuoyunda "Sisi" lakabıyla tanınan Seyhan Soylu'dan geldi.

Sosyal medya hesabında paylaştıği video ile Barbaros Şansal'ı çok sert ifadeler ile eleştiren Soylu, "Bu edepsiz muhalif olmayı, hainlikle aynı kefeye koyuyor. Aynı eşcinsellik ile ib*eliği birbirine karıştırdı gibi" ifadelerini kullandı. / SuperHaber

İşte Soylu'nun Şansal'a yanıt verdiği o videosu... (Görüntüler küfür içerir)

#BOKUYEDİNBARBO
Bu Edepsiz Muhalif olmayı, Hainlikle aynı Kefeye koyuyor.
Ayni Eşcinsellik ile ib..LİĞİ birbirine karıştırdı gibi.????#ÖZÜR pic.twitter.com/yDLcDZNVes

— ⬛ SEYHAN SOYLU ⬛ ???? (@SisiSeyhanSOYLU) 2 Ocak 2017
'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu'dan Barbaros Şansal'a yaylım ateşi! VİDEO ile ilgili etiketler Sisi Seyhan Soylu Barbaros Şansal ibne
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.