Sırtında 35 kiloluk yükle Ata'ya saygı duruşu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk için saat 09.05'i çalınan sireni duyunca omzundaki 35 kiloluk biber çuvalıyla saygı duruşunda bulunan hal işçisi Muhammet Ali Bardakçı, güvenlik kamerasınca görüntülendi. Bardakçı'nın omzundaki 35 kiloluk biber çuvalıyla, 2 dakika boyunca saygı duruşunda durması izleyenleri duygulandırdı.

Osmaniye Yeni Mahalle'de bulunan Kadirli Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde çalışan Muhammet Ali Bardakçı, sebze çuvallarını taşıdığı sırada, saat 09.05'te çalınan sirenleri duydu. Bardakçı, omzundaki 35 kiloluk biber çuvalıyla, 2 dakika boyunca saygı duruşunda bulundu.

Sırtında 35 kiloluk yükle Ata'ya saygı duruşu

Bardakçı'nın saygı duruşunda bulunuşu, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Bardakçı, o an yürümek için ayaklarının hareket etmediğini belirterek, "Müşterinin aracına sırtımdaki torbayı götürürken siren çaldı. O an Atamız için 2 dakika saygı duruşunda bulundum. Anlatılamaz bir duygu. Tüylerim diken diken oldu" dedi.

Sırtında 35 kiloluk yükle Ata'ya saygı duruşu ile ilgili etiketler Osmaniye Mustafa Kemal Atatürk saygı duruşu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.