Şırnak’ta akrabalar arasında arazi kavgası: 3 yaralı

Şırnak merkeze bağlı Dağkonak köyünde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Merkeze bağlı Dağkonak köyünde amca ve yeğenleri arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle olay, silah ve sopalı kavgaya dönüştü.

3 KİŞİ YARALANDI

Olayda, F.K. ve S.K. silahla, A.K. ise sopa ve yumruk darbeleriyle yaralandı. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevkedildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri yapılarak Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken, olayda kullanılan pompalı tüfeğe el koydu. Ekiplerin köyde güvenlik önlemleri devam ediyor.

Şırnak’ta akrabalar arasında arazi kavgası: 3 yaralı ile ilgili etiketler Şırnak arazi kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.