'Siri'yi ajan sanan Fransız vekil alay konusu oldu!

Fransız Milletvekili Collard katıldığı programda 'kara kabine' mağduru olduğunu öne sürdü. 'Dinlendiğini' iddia eden milletvekili Collard, kanıt olarak Siri'yi gösterdi. Vekil iddiasıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

Son dönemde Fransız hükümetini 'kara kabine' olarak adlandıran ve siyasetçilerin bu kabine tarafından dinlediğini ileri süren merkez sağın cumhurbaşkanı adayı François Fillon'dan sonra ırkçı Milli Cephe Partisi (FN) Milletvekili ve Avukat Gilbert Collard da 'kara kabine' mağduru olduğunu ifade etti.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

iOS işletimli sistemli telefonların akıllı kişisel asistanı Siri'yi bilmeyen Collard, Radio Classique'de katıldığı bir programda, "Dinleniyorum, biliyorum çünkü inanılması güç ama arada telefonum kendi kendine 'Söylediğinizi tekrar eder misiniz?' diyor. Telefon kendi kendine nasıl böyle bir şey yapar?" diyerek dinlendiğinin kanıtı olarak Siri'yi gösterdi. Vekil bu sözleriyle sosyal medyada alay konusu oldu.

'Siri'yi ajan sanan Fransız vekil alay konusu oldu! ile ilgili etiketler ajan siri fransız vekil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.