Şırıngalı çikolata bir can daha aldı!

Ankara Keçiören'de 7 yaşındaki Mert Yağız Köksal'ın kantinden aldığı şırıngalı çikolata nedeniyle ölümünün ardından acı haber bu kez Diyarbakır'dan geldi. Tıpkı Mert gibi 7 yaşında olan Umut Bilgi, aynı nedenle hayatını kaybetti.

 Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Seyrantepe Mahallesinde yaşayan 7 yaşındaki Umut Bilgi, 25 Kasım 2019’da okul çıkışında, okul yakınında bir marketten aldığı şırınga şeklindeki çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

9 gün yaşam mücadelesi veren 7 yaşındaki Umut Bilgi, 5 Aralık 2019 tarihinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şırıngalı çikolata bir can daha aldı!

Acılı aile bütün anne ve babalara çağrıda bulunarak yaşadıkları acıları kimsenin yaşamaması için çocuklarını bu üründen uzak tutmalarını istedi. Aile ayrıca şırınga çikolatasına karşı tedbir alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

 

 

Şırıngalı çikolata bir can daha aldı! ile ilgili etiketler Ankara Diyarbakır Okul şırıngalı çikolata
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.