Şirin Payzın'dan dikkat çeken paylaşım! THY'yi nasıl öveceğini bilemedi

Gazeteci Şirin Payzın, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Payzın, Türk Hava Yolları'nı övmek zorunda kalınca nasıl öveceğini bilemedi. Tepki alacağını düşündüğü için yazısına 'Gerektiğinde eleştirme hakkımı saklı tutarak' notu ile başladı.

Gazeteci Şirin Payzın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda THY'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Daha önce THY hakkında yaptığı eleştiriler nedeniyle tepki alacağını düşünen Payzın, paylaşımına ''Gerektiğinde eleştirme hakkımı saklı tutarak'' notunu düştü.

''THY'DEN BAŞKASIYLA UÇMAM''

Payzın, paylaşımında ''Gerektiğinde eleştirme hakkımı saklı tutarak THY’nın gerçekten her şeye rağmen en iyi havayolu olduğunu düşünüyorum. Mecbur değilsem THY’den başkasıyla uçmam.. Bu sabah İst-İzmir uçuşunun kadın pilotunu ve tüm ekibi kutlarım.. Kadınlarıyla bu ülke çok güzel.'' ifadelerine yer vedi.

Şirin Payzın'dan dikkat çeken paylaşım! THY'yi nasıl öveceğini bilemedi ile ilgili etiketler Şirin Payzın THY
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.