Siri de ağzını bozdu! Annenize küfredebilir...

Siri, iPhone’ununuzun kilidi kapalı olsa bile bildirimleri, mesajları sesli olarak okuyor haberleri kullanıcıları korkutmuştu. Siri ile ilgili son gelişme daha da korkutacak gibi görünüyor. Siri yaşanan hata sonucu bir IPhone X sahibinin annesine küfür etti.

Sanal asistanlar artık hayatımızda önemli bir yere sahip. Sesli asistanlar arasında en çok kullanılan Siri, ‘Mother’ yani ‘Anne’ kelimesini tanımlamasını isteyen bir iPhoneX kullanıcısına küfür etti.

Kullanıcı iPhoneX ile paylaştığı deneyimde Siri’ye ‘Mother’ yani ‘Anne’ kelimesinin anlamını soruyor. Siri kelimenin temel anlamını açıkladıktan sonra yan anlamını öğrenmek ister misiniz diye soruyor. Siri, İngilizce olarak geçen konuşmada yan anlam olarak yaygın bir kelime kullanıyor.

Siri de ağzını bozdu! Annenize küfredebilir... ile ilgili etiketler iPhone siri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.