Sirenler acı acı çaldı, şehirler girişe kapatıldı!

Hollanda ve Almanya'yı vuran şiddetli fırtına nedeniyle uçaklar havalanamıyor, tren seferleri durdu. Kamyonları deviren şiddetli rüzgar nedeniyle bazı şehirlerde kırmızı alarm verildi, polis meydanları kapattı. Rotterdam kentinde çekilen bir videoda, fırtınanın şehir meydanında yürüyen iki kadını uçurduğu görülüyor.

Batı Avrupa'da esen şiddetli fırtına, Hollanda ve Almanya'yı alt üst etti.

Hollanda'da saatteki hızı 140 kilometreyi aşan rüzgar ülkenin en ünlü havalimanı Schiphol'ün devre dışı kalmasına yol açtı.

fArtAna2

Amsterdam'daki havalimanında tüm uçuşlar iptal edildi. Avrupa'nın en yoğun havalimanlarından biri olan Schiphol, binlerce yolcu bekliyor.

fArtAna4

Hollanda'da bir ulaşım kaosu yaşanıyor. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda, fırtınanın kamyonlar ve ağaçları devirdiği görülüyor. Rotterdam kentinde çekilen bir videoda, fırtınanın şehir meydanında yürüyen iki kadını uçurduğu görülüyor.


Çok sayıda ağacın demiryollarına devrilmesiyle tren seferleri yapılamıyor.

Polis yaklaşık 200 bin kişinin yaşadığı Almere kentini kapattı, şehir sakinlerinden evlerinden çıkmamaları isteniyor.

fArtAn3

Almanya'da da benzer sahneler var. Ruhr bölgesinde tren seferleri durdu. Köln/Bonn havalimanında onlarca uçuş iptal oldu.

Almanların Friederike adını taktıkları fırtına nedeniyle ülkenin en yoğun nüfusa sahip batı bölgesinde hayat felç oldu, ulaşım araçları hareket edemiyor.

Duisburg'da ise sirenler çaldı, kentte yaşayanlar evlerinde kalmaları için uyarılıyor.

fArtAna3

Sirenler acı acı çaldı, şehirler girişe kapatıldı! ile ilgili etiketler Almanya Hollanda Fırtına rotterdam kırmızı alarm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.