Siren Ertan'ın yürek dağlayan paylaşımı!

Ünlü modacı Siren Ertan, 6 haftalık hamileliği için gittiği kontrolde can sıkıcı bir durumla yüz yüze geldi. Bebeğinin kalp atışının yavaş olduğunu öğrenen Ertan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirdi.

6 haftalık hamile olan sosyetik güzel Siren Ertan, dün eşi ile kontrole gitti.

Doktorun ultrason ile yaptığı muayenede can sıkıcı bir durum ortaya çıktı.

Bebeğin kalbi normalden daha yavaş atıyordu.

Bu bilgi ile üzüntüye boğulan Ertan takipçilerinden dua istedi.

"HAYATA TUTUN NE OLUR"

Instagram hesabından ultrason fotoğrafı paylaşan Ertan, doğacak bebeği için şu mektubu yazdı: "Biz bugün doktorumuza gittik. Kalbinin sana kavuşmaya can atan benim kalbim kadar hızlı atamadığına çok üzgünüm bebeğim. Ben seni sımsıkı tutuyorum, sen de hayata tutun ne olur. Ben seni nasıl bir özlemle bekliyorum bir bilsen."

Siren Ertan'ın yürek dağlayan paylaşımı!

Siren Ertan'ın yürek dağlayan paylaşımı! - Resim : 2

YILLARCA GÖZ YAŞI DÖKTÜ

Sen yoksun diye ben yıllarca ne ağladım bir bilsen. Rüyamda hamile olduğumu gördüm geceleri uyumak istemedim sabahları uyanınca ağladım. Doğum günü, yılbaşı, bayram vs. her özel günde ağladım. Baban geçen gün diyordu ki; "Siren'in en sevmediği gün Anneler Günü, o gün yataktan çıkmak istemiyor". Annelerime haksızlık etmek istemem ama haklı. Burnuma kokun geldi ağladım. Her çocuk topluluğu gördüğümde ağladım. Aile konuşmaları yapılan her düğünde ağladım. Hatta her cenazede bile ağladım, 'benimkini kim kaldıracak' diye. Görene bilene 'üzülme' dedim, gerisi görmesin diye hep gülümsedim. Kimseyi üzmek istemedim." Kimsenin hayatı dışarıdan göründüğü gibi değil, hele peri masalı hiç değil miniğim.

Siren Ertan'ın yürek dağlayan paylaşımı! ile ilgili etiketler Bebek Instagram siren ertan üzücü haber
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.