Sırbistan'da ilkokulda silahlı katliam! 7. sınıf öğrencisi dehşet saçtı... Çok sayıda ölü var!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bir 7. sınıf öğrencisi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 8'i öğrenci 9 kişi öldü. Babasinın silahıyla katliam yapan saldırgan yakalandı.

Son  dakika haberi: Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, 7. sınıf öğrencisinin, okulda düzenlediği silahlı saldırıda 8 öğrenci ve bir de güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Belgrad'daki Vladislav Ribnikar İlkokulu'nda 7. sınıf öğrencisinin, sabah saatlerinde güvenlik görevlileri ve öğrencilere ateş açtığı kaydedildi.

8'İ ÖĞRENCİ 9 KİŞİ ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, veliler de okula akın etti. Yerel medya, saldırıda okuldaki güvenlik görevlileri dahil 9 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı

Saldırıda okulun güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiği, 6 öğrencinin ve bir öğretmenin de yaralandığı belirtildi.

Yaralı öğrencilerin hastaneye kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, öğrencilerden birinin başından yaralandığı ve ameliyata alındığı bilgisine yer verildi.

GÖZALTINA ALINDI

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre saldırgan gözaltına alındı.

İşte olay yerinden ilk görüntüler:

Sırbistan'da ilkokulda silahlı katliam! 7. sınıf öğrencisi dehşet saçtı... Çok sayıda ölü var!

Sırbistan'da ilkokulda silahlı katliam! 7. sınıf öğrencisi dehşet saçtı... Çok sayıda ölü var! - Resim : 2

Sırbistan'da ilkokulda silahlı katliam! 7. sınıf öğrencisi dehşet saçtı... Çok sayıda ölü var! ile ilgili etiketler Sırbistan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.