Havaya rastgele ateş açtı! 8 kişiyi öldüren zanlı için ''Kasırga'' operasyonu başlatıldı

Sırbistan'ın başkenti Belgrad yakınlarındaki Mladenovac'ta bir saldırgan seyir halinde araçtan etrafa rast gele ateş açtı. İlk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybederken 13 kişi de yaralandı. Polis saldırganı yakalayabilmek için ''Kasırga'' isimli operasyon başlattı.

Sırbistan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Mladenovac'ta, otomatik tüfeği bulunan saldırganın, seyir halindeki araçtan etrafa ateş açması sonucu, ilk belirlemelere göre, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 13 kişinin yaralandığı kaydedildi.

TESLİM OLMADI

"Kasırga" isimli operasyonun başlatıldığı aktarılan açıklamada, olayı gerçekleştiren 21 yaşındaki U.B'nin etrafının sarıldığı, ancak teslim olmak istemediği ve etrafa ateş açmaya devam ettiği belirtildi. Güvenlik güçlerinin ve ilk yardım ekiplerinin bölgede olduğu bildirildi. İçişleri Bakanı Bratislav Gasic, yaşananları "terör eylemi" olarak nitelendirdi.

OKULDAKİ SALDIRIDA DA 9 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Sırbistan'da, çarşamba günü de Vladislav Ribnikar İlkokulu'nda, 7. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki K.K'nin silahla gerçekleştirdiği saldırıda, 8'i çocuk, 1'i güvenlik görevlisi 9 kişi hayatını kaybetmişti.

Havaya rastgele ateş açtı! 8 kişiyi öldüren zanlı için ''Kasırga'' operasyonu başlatıldı ile ilgili etiketler Sırbistan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.