Sırbistan Milli Takımı'nda koronavirüs şoku

Sırbistan Milli Takımı'nda Rusya maçı öncesi 6 ismin koronavirüs testi pozitif çıktı. Filip Đjuricic, Luka Milivojevic, Aleksandar Kolarov, Darko Lazovic, Sergej Milinkovic Savic ve Dordje Nikolic gibi as isimler Türkiye için kritik öneme sahip maçta forma giyemeyecek.

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'ndeki kaderi bugün belli olacak. Ay-Yıldızlılar deplasmanda Macaristan'ı yenip, Rusya'nın Sırbistan deplasmanında puan kaybetmesini bekliyor. EURO 2020'yi garantileyen Macarlar rahat... Şenol Güneş'in öğrencileri ise grubu lider bitirip bir üst statüye yani A Ligi'ne yükselme derdinde.

SIRPLAR ŞOKTA

Sırbistan-Rusya maçı öncesinde ise Srıplar'ı şoke eden bir gelişme yaşandı. 22:45'te başlayacak maçta puan kaybetmesini bekleyeceğimiz Sırbistan'da futbolcular; Filip Đjuricic, Luka Milivojevic, Aleksandar Kolarov, Darko Lazovic, Sergej Milinkovic Savic ve Dordje Nikolic'in koronavirüs testleri pozitif çıktı.  

Sırbistan Milli Takımı'nda koronavirüs şoku ile ilgili etiketler Macaristan A Milli Takım uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.