"Sıra bendeymiş. Allah'ım yaşamak istiyorum"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda sağlık çalışanlarına destek verilmesini istedi. Bakan Koca'nın paylaştığı videoda ise koronavirüsle mücadele ederken hastalığa yakalanan sağlık çalışanının zihninden geçenler dillendiriliyor. Videodaki "İşte şimdi de sıra bendeymiş. Allah'ım yaşamak istiyorum." sözleri dikkat çekiyor...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedbirlere uyarak sağlık çalışanlarına destek olunmasını isteyen bir paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, Twitter hesabından, koronavirüs tedavisi gören bir sağlık çalışanının videosunu paylaştığı mesajında, "Ön saflarda kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarımıza tedbirlere uyarak destek olalım. Tedbirlerin aynı zamanda sosyal hayatımızın güvencesi olduğunu unutmayalım." dedi.

GÖZ YAŞARTAN MESAJ

Koronavirüs tedavisi gören bir sağlık çalışanının zihninden geçtiği varsayılan "Başından beri ön saflardayız. Uyumak yok, eve gitmek yok. 'Merak etme' diyordum ki anneme aklı kalmasın. Oysa tanıdığım, tanımadığım ne çok meslektaşım düştü pençesine. İşte şimdi de sıra bendeymiş. Allah'ım yaşamak istiyorum." sözleriyle başlayan bir dakikalık video şu uyarılarla devam ediyor:

"Eski normallerimize mesafe koyduğumuzda sadece kendimizi değil, temas ettiğimiz herkesi korumuş oluruz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak, kendimize, sevdiklerimize ve ülkemize karşı vicdani sorumluluğumuzdur. Sağlımızın ve sosyal hayatımızın güvencesi budur."

"Sıra bendeymiş. Allah'ım yaşamak istiyorum" ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık çalışanları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.