Sıra Atatürk'e gelince Gergerlioğlu bakın ne yaptı

Milletvekilliğinin düşürülmesinin ardından TBMM'den çıkmama eylemi yapan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Videoda kaldığı odayı ve yer yatağını gösteren Gergerlioğlu, duvardaki tablolarda sıra Atatürk'e gelince susup kamerayı çevirdi.

'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan hapis cezası alan ve milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis'teki eylemine devam ediyor.

İki gündür TBMM'den ayrılmayan Gergerlioğlu, dün akşam odasına yer yatağı aldı. Kaldığı odayı videoya çeken ve sosyal medya hesabından paylaşan Gergerlioğlu, duvardaki tabloları gösterdi.

SIRA ATATÜRK'E GELİNCE SUSUP KAMERAYI ÇEVİRDİ

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın tablolarını gösteren Gergerlioğlu, sıra Mustafa Kemal Atatürk'ün tablosuna gelince videoyu yatağına çevirdi.

Sıra Atatürk'e gelince Gergerlioğlu bakın ne yaptı

CHP'DEN DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Öte yandan Gergerlioğlu'nun eylemine CHP'den de destek sürüyor. Dünkü CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz'ün ziyaretinin ardından bugün de CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Gergerlioğlu'nu ziyaret etti.

Tanrıkulu, ziyarette çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Tekrar ediyorum; Ömer Faruk Gergerlioğlu yüzbinlerce KHK'lı yurttaşımızdan birisidir. Sağlık emekçisidir. Yurttaşların iradesiyle seçilmiş ama hukuksuzca milletvekilliği düşürülmüş insan hakları savunucusudur. Bu zor günleri dayanışmayla atlatacağız." dedi.

Sıra Atatürk'e gelince Gergerlioğlu bakın ne yaptı ile ilgili etiketler CHP HDP TBMM Mustafa Kemal Atatürk Ömer Faruk Gergerlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.