Sipahi Dizisinin İlk Bölümüne Yorum Yağdı! Taklit Diyen De Var, Atatürk Göndermesine Bayılan Da!

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi 1. bölümüyle ekrana geldi. Yeni MİT dizisi olarak seyircinin karşısına çıkan Sipahi'nin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık yer alıyor. Dizi ilk bölümüyle sosyal medyada büyük ses getirdi. İşte Sipahi dizisiyle ilgili gelişmeler...

Ekranın yeni MİT dizisi Sipahi yayın hayatına merhaba dedi. Korkut Ali Türkoğlu'nun hikayesini ekrana aktaran CNP Film imzalı Sipahi'nin yönetmenliğini Hakan İnan yaparken senaryosunu Ali Doğançay yazıyor. Sipahi dizisinin ilk bölümü sosyal medyada da oldukça fazla etkileşim aldı. Sipahi Dizisinin İlk Bölümüne Yorum Yağdı! Taklit Diyen De Var, Atatürk Göndermesine Bayılan Da!

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Selçuk Borak, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu ve Nurettin Sönmez gibi usta isimlerin yer aldığı Sipahi dizisinin ilk bölümü büyük ses getirdi. Silahların patladığı, aksiyonun tavan yaptığı dizide yer alan detaylar seyircinin de gözünden kaçmadı.

TEŞKİLAT'IN TAKLİDİ OLMUŞ

Sipahi dizisinin ilk bölümünü izleyen seyirci, Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Teşkilat'ı örnek göstererek dizinin taklit olduğunu düşündü. Tabi bunun yanısıra beğenenler de var. Özellikle Kaan Yıldırım ve Özge Gürel ikilisinin uyumu, Kerem Alışık'ın oynadığı Yıldırım Bey hikayenin bel kemiği olarak ön plana çıkıyor.

Öte yandan Sipahi'nin ilk bölümünde yer alan Mustafa Kemal Atatürk detayları da seyircinin hoşuna gitmişe benziyor. Dizi bu yönüyle de Teşkilat'tan ayrılıyor sanki.

Bakalım Sipahi'nin ilerleyen bölümlerde nasıl ayrıcı noktaları olacak? Siz Sipahi'nin ilk bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

Sipahi Dizisinin İlk Bölümüne Yorum Yağdı! Taklit Diyen De Var, Atatürk Göndermesine Bayılan Da! ile ilgili etiketler Sipahi Dizisi Kaan Yıldırım Özge Gürel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.