Sinop’un Gerze ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Sinop’un Gerze ilçesinde orman yangını çıktıç Yürekleri ağza getiren yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Gerze Kaymakamı Tekin Dündar, Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun bölgedeki çalışmaları inceledi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Sinop'un Gerze ilçesine bağlı İdemli mevkiinde 22.30 sıralarında ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Yangına önce Gerze Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti, alevlerin giderek büyümesiyle Sinop Belediyesi, Dikmen Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye araçları takviye ekip sevk ederken, Sinop Emniyeti ise TOMA ile çalışmalara katıldı. Yaklaşık 1 saat süren müdahaleler sonrası kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışmaları başlatıldı.

Sinop’un Gerze ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

İnceleme yapmak üzere Gerze Kaymakamı Tekin Dündar, Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun bölgedeki çalışmaları inceledi.

Yangının kontrol altına alındığını duyuran Milletvekili Maviş, bölgedeki diğer ilçelerden gelen takviye ekiplerin hızla müdahale ettiğini ve yangının kısa sürede kontrol altına alındığını söyledi.

Maviş, “Tedirgin olacak bir durum kalmamış görünüyor, çok geniş çaplı olmayan bir alanda kısa sürede kontrol altına alınmış. Ekiplerimiz alanın içerisinde çalışıyorlar, şu anda endişe edilecek bir durum yok. Sabaha kadar da ihtiyaç duyulan saate kadar soğutma çalışmalarını sürdürecekler” diye konuştu.
Gerze Kaymakamı yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmaların sürdüğünü ifade etti.

Sinop’un Gerze ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Sinop Gerze Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.