Sınırda bir Azerbaycan askeri kaçırıldı!

Azerbaycan’ın tüm şartlarını kabul ettiğini ve barış yapacağını kabul ettiğini duyuran Ermenistan'dan provokasyon üzerine provokasyon. Fransa ile geçtiğimiz hafta yeni silahlar üzerine anlaşma yapan Ermenistan'ın bu akşam, Azerbaycan’ı ayağa kaldıran bir olaya daha imza attığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre,Ermenistan sınırda bir Azerbaycan askerini kaçırdı.Asekerin nereden ve nasıl ile nereye kaçırıldığı konusunda,Azerbaycan Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklama yapmasının beklendiği ifade edildi.

Kafkaslar’ın yaramaz çocuğu Ermenistan, Azerbaycan’a karşı yine rahat durmuyor.

ERMENİSTAN BARIŞ ANLAŞMASI YAPACAĞINI DUYURMUŞTU!

Karabağ'da önde 44 günlük savaşı kaybeden Ermenistan, geçtiğimiz aylardaki Azerbaycan Ordusu’nun terör operasyonu sonrası iyice yalnız kalmıştı. Karabağ’da bu gelişmeler üzerine, nüfusun da büyük bölümünün bölgeyi terk etmesinin ardından Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan bir açıklama yapmıştı. Paşinyan açıklamasında Azerbaycan’ın tüm şartlarını kabul ettiğini ve yıl sonuna kadar barış anlaşması imzalanabileceğini duyurmuştu.


ERMENİLER PROVOKASYON ÜZERİNE PROVOKASYON YAPMAYI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Ermenistan bu açıklamalarını sürdürürken, provokasyon üzerine provokasyon yaptığı da ortaya çıkmıştı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, bundan bir hafta önce Ermenistan birliklerinin, Kelbecer ilinin Yellice köyündeki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını açıklamıştı. Ermenistan’ın yaptığı bu saldırı da, Azerbaycan askerleri tarafından misliyle karşılık bulmuştu.

SİSTE YOLUNU KAYBEDEN ASKERİ ERMENİLER KAÇIRDI!

Fransa ile geçtiğimiz hafta yeni silahlar üzerine anlaşma yapan Ermenistan’ın yeni bir provakasyon gerçekleştirdiği öğrenildi. SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Ermenistan sınırda bir Azerbaycan askerini kaçırdı. Azerbaycan’da gündem olan bir Azerbaycanlı askerin kaçırıldığı bilgileri üzerine Azerbaycan Ordusu yetkilileri bir açıklama yaptı. Açıklamada Panahov Ruslan Eldenizoğlu adlı askerin 28 Şubat sabahı Laçin bölgesindeki servis istasyonları arasında giderken kötü hava koşulları nedeniyle ortadan kaybolduğu ifade edildi. Açıklamada ayrıca,”Askerimizin bulunması için derhal arama çalışmalarına başlandı”denildi.


ERİVAN YÖNETİM BAKÜ’YE HİÇBİR BİLGİ VERMİYOR

Bu arada Azerbaycan yetkililerinin yaptıkları araştırmada sınırda nöbet tutan asker olumsuz hava koşulları nedeniyle yolunu kaybederek Ermenistan'ın Teg bölgesine gitti. Burada Azerbaycan askerini gözaltına alan Ermeniler ise Azerbaycan’a hiç bilgi vermeden Panahov Ruslan Eldeniz oğlu adlı askeri bilinmeyen bir yere götürdü.

Sınırda bir Azerbaycan askeri kaçırıldı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.