Sınır ötesine hava harekatı! 3 terörist öldürüldü...

Kuzey Irak'ın Avaşin-Basyan bölgesinde saldırı hazırlığı yapan PKK'lı üç terörist düzenlenen hava operasyonu ile öldürüldü...

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatında saldırı hazırlığındaki 3 teröristle Doçka uçaksavar mevzisi ve barınak imha edildi.

Hava harekatı ile ilgili olarak TSK'dan yapılan açıklamada, "10 Temmuz 2017 tarihinde sabah saatlerinde, alınan anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu, Avaşin-Basyan bölgesine Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklar ile hava harekatı düzenlenmiş; eylem hazırlığında olduğu tespit edilen üç bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, teröristlerce kullanılan bir DOÇKA uçaksavar mevzii ve bir barınak da imha edilmiştir.
Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir." denildi...

TSK'dan yapılan açıklamada Hakkari-Şemdinli'de Çimen Dağı kırsalına yapılan arazi arama tarama çalışması sırasında ele geçirilen cephanelerle ilgili de bilgilendirme yapıldı.

Açıklamaya göre, bu operasyonda 11 adet roketatar mühimmatı, 6 adet sevk fişeği, 425 adet makineli tüfek mühimmatı ele geçirildi...

1_1

2_2

Sınır ötesine hava harekatı! 3 terörist öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK PKK avaşin-basyan hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.