Sinema dünyasının usta avcısı! Aksiyon ve gerilime doyacağınız en iyi Predator filmleri

Yakın zamanda izleyiciyle buluşan yeni Predator filmi Prey'in çıkışıyla birlikte, sinema dünyasının en korkulan avcısı Predator'ün en iyi filmlerini sizler için sıraladık.

1987 yılında çıkan ve Arnold Schwarzenegger'in oynadığı orijinal Predator filminden, son çıkan Prey filmine kadar korkuyucu avcıyı birçok filmde izledik. Yeni film Prey'in de çıkmasıyla Predator filmlerini bir gözden geçirmek iyi olur diye düşündük. Sizler için Predataor filmlerini en kötüden en iyiye olacak şekile sıraladık.

35 yıllık bir geçmişe sahip olan Predator, kötü filmleri de olsa izleyicinin her zaman heyecanla takip ettiği bir seri oldu ve korkutucu avcının heyecan verici tarzı hâlâ çekiciliğini koruyor.

 

Sinema dünyasının usta avcısı! Aksiyon ve gerilime doyacağınız en iyi Predator filmleri ile ilgili etiketler film Predator prey en iyi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.