Sinem Sülün'ün sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Reklam ücretine zam yaptı

Son günlerde yüzündeki değişimle dikkat çeken ve estetik yaptırdığı iddialarıyla gündemde olan Miss Model Of Turkey 2005 birincisi 32 yaşındaki eski model Sinem Sülün, gelen teklifler üzerine 80 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı reklam paylaşımları için istediği fiyat dudak uçuklattı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden Sinem Sülün, Instagram hesabından yaptığı mayo, bikini ve güneş gözlüğü tanıtımı için gelen teklifler üzerine fiyatını arttırdı.


GÖNDERİ BAŞINA 15 BİN TL İSTİYOR

Daha önce Instagram reklamları başına 10 bin TL alan Sülün, artık yeni tanıtımlar için 15 bin TL istiyor.

 Sinem Sülün


ESTETİK İDDİALARINA YANIT

Geçtiğimiz günlerde yüzündeki değişimle çok konuşulan eski model, yüzünde büyük bir müdahale olmadığını söyleyerek, “Sağlıklı beslenip, spor yapıyorum, bakımlarımı aksatmıyorum. Onun açık havada ufak dokunuşlar var. Onu da zaten her bayan yaptırıyor” açıklamasında bulunmuştu.

 Sinem Sülün


SİNEM SÜLÜN HAKKINDA


Sinem Sülün, 1989 yılında Samsun'da dünyaya gelmiştir. 5 yaşından itibaren İzmir'de yaşamını sürdüren Sinem Sülün, Karadenizli bir ailenin çocuğudur.

2005 Miss Model of Turkey 1.si olan Sinem Sülün, 2007 yılında Miss Turkey Universe’de 2. olmuş ve 2008 yılında Türkiye'yi Vietnam’da Kainat Güzellik yarışmasında temsil etmiştir.

Arka Sokaklar dizisinde bölüm oyunculuğu da yapmış olan güzel model Sinem Sülün, 2016 yılında eşi Mustafa Yüksel’den boşanmıştır.

Sinem Sülün'ün sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Reklam ücretine zam yaptı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Reklam Instagram sinem sülün sosyal medya reklamı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.