Sinem Kobal'ın filmi neden iptal edildi?

Romantik Komedi filminin 3.serisi için Sinem Kobal kamera karşısına geçmeye hazırlanırken kötü haber geldi. Yapım şirketi tarafından proje iptal edildi. Projenin neden iptal edildiği merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki Sinem Kobal'ın olduğu Romantik Komedi neden iptal edildi? Detaylar haberimizde...

Sinem Kobal'ın olduğu Romantik Komedi neden iptal edildi? Romantik Komedi serisi seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. Filmin 3.serisi için Sinem Kobal kameralar karşısına geçmeye hazırlanırken yapım şirketinden haber geldi. Proje yapım şirketi tarafından iptal edildi. Peki Sinem Kobal'ın olduğu Romantik Komedi filmi neden iptal edildi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Sinem Kobal'ın filmi neden iptal edildi?

Sinem Kobal’ın 1 milyon lira istediği için Romantik Komedi 3'ün kadrosundan çıkarıldığı öne sürülmüş, güzel oyuncu ise iddiayı yalanlayarak kadroda yer aldığını ve yakında kamera karşısına geçeceğini söylemişti.


Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; Kobal çekimler için gün sayarken, kötü bir haberle yıkıldı. Yapım şirketi Boyut Film, projenin iptaline karar verdi.

Boyut Film’in bu kararı almasının nedeni ise; Romantik Komedi 3'le aynı dönemde çekilecek olan Mucize 2 filminin bütçesi olarak gösterildi.

Romantik Komedi 3'ün gişe gelirinin masraflarını karşılayamayacağını düşünen şirket yetkilileri, ellerindeki tüm bütçeyi Mucize 2'ye harcamaya karar verince diğer projeyi rafa kaldırdı.

Filmde Sinem Kobal’ın yanı sıra Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, Gürgen Öz ve Gökçe Özyol da rol alacaktı.

SİNEM KOBAL

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

ATV’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Sinem Kobal'ın filmi neden iptal edildi? - Resim : 2

 

ROMANTİK KOMEDİ 2: BEKARLIĞA VEDA

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, 2013 Türkiye yapımı komedi ve romantik türündeki sinema filmidir. 2010 yapımı Romantik Komedi isimli filmin devamı niteliğinde olan yapımda önceki filmde rol alan birçok oyuncu bu filmde de rol almıştır. Filmin yönetmenliğini ise ilk uzun metrajlı sinema işine imza atan Erol Özlevi üstlenmiştir.

Esra, heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem'de kızlar arasındaki tek bekâr kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Didem evlenme teklifi beklerken, Cem yeni filminde başrol oynadığı Gözde'yle tanışır ve filmine konsantre olur. Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem, Cem'i yakın takibe alır. Bu takip esnasında erkeklerin Antalya "Adam & Eve Otel"de bekârlığa veda partisinde olduklarını öğrenir. Böylece komik ve romantik bir macera başlar. Kızlar erkeklerin bekarlığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar.

 

 

Sinem Kobal'ın filmi neden iptal edildi? ile ilgili etiketler Sinem Kobal film neden iptal edildi romantik komedi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.