Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci bebekleri dünyaya geldi

21 Ekim 2020'de kızları Lalin'i kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşayan oyuncu çift Sinem Kobal & Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci çocukları bu sabah dünyaya geldi. Genç annem Sinem Kobal bugün ikinci kez doğum yaptı.

2016 yılında nikah masasına oturan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan müjdeli haber geldi. Ünlü ikili bu sabah ikinci çocuklarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.

2020'de Lalin adında kızları olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin ikinci bebekleri bu sabah dünyaya geldi. Taksim Acıbadem hastanesinde doğum yapan Kobal’ın ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu çift ikinci kez 'bebek' sevinci yaşadı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci bebekleri dünyaya geldi

İkinci kez anne ve baba olan ünlü çiftin kızlarına ne isim vereceği merak konusu oldu. Gözde çift, mutlu evlilikleriyle dikkat çekiyor.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci bebekleri dünyaya geldi

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci bebekleri dünyaya geldi ile ilgili etiketler Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.