Sinem Cebeci kimdir? Sinem Cebeci olayı nedir, tutuklandı mı?

Sosyal medya devi Twitter üzerinden Özgecan Aslan, Ömer Halis Demir, Leyla Aydemir ve Emine Bulut’a karşı ağza alınmayacak sözler söylediği iddia edilen Sinem Cebeci adlı şahsa #sinemcebecitutuklansın etiketi adı altında büyük tepkiler tutuklanması istendi. Peki, Sinem Cebeci kimdir?

Akşam saatlerinde sosyal medya devi Twitter’da başlatılan #sinemcebecitutuklansın etiketi adlı çalışmada Sinem Cebeci ismi ön plana çıktı. Kısa bir süre sonra Sinem Cebeci adlı şahsın Özgecan Aslan, Ömer Halis Demir, Leyla Aydemir ve Emine Bulut’a karşı ağza alınmayacak sözler söylediği iddia edildi.

Sinem Cebeci adlı kullanıcı adlı kullanıcının Özgecan Aslan, Ömer Halis Demir, Leyla Aydemir ve Emine Bulut’a karşı ağza alınmayacak kelimeler kullandığı iddiasından sonra da yaptığı paylaşımında hesabının çalındığını ve atılan tweetlerin kendisine ait olmadığını söylediği ortaya çıktı. 

Ancak kullanıcılar #sinemcebecitutuklansın etiketi adı altında Emniyet’e seslenerek Sinem Cebeci adlı şahsın tutuklanmasını istedi.

 

Sinem Cebeci kimdir? Sinem Cebeci olayı nedir, tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Twitter Sinem Cebeci #sinemcebecitutuklansın
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.