Sineği öldürmek isterken, evini havaya uçurdu

Fransa'nın güneybatısında meydana gelen olayda 80 yaşında bir adam, eve giren sineği öldürmek isterken tüpte sızıntı olması nedeniyle büyük bir patlamaya neden oldu. Talihsiz adamın evinin bir kısmı havaya uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Fransa'nın güneybatısında 80 yaşlarında bir adam, akşam yemeği yerken evine giren sineğin sesinden rahatsız oldu. Adam, sineği öldürmek için elektrikli sinek raketi kullanmak istemiş, ancak evindeki tüpte sızıntı olduğunu fark etmemişti.

BÜYÜK BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ

Raket, tüpün infilak etmesine yol açtı. 80 yaşlarındaki kişi, Dordogne'nin Parcoul-Chenaud köyündeki evinde sineği öldürmek isterken büyük bir patlamaya neden olarak evinin bir kısmını havaya uçurdu.

UCUZ KURTULDU

Adam patlamadan ciddi yaralar almadan kurtulurken, elinde yanık olduğu, evin mutfağı ve çatısının hasar gördüğü aktarıldı.

 

Sineği öldürmek isterken, evini havaya uçurdu ile ilgili etiketler Fransa patlama Sivrisinek gaz sızıntısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.