Sincan'ın AK Parti'li başkanı göreve başladı!

31 Mart'ta yapılan yerel seçim sonucunda yeniden Sincan Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Ercan belediyeye gelerek görevine başladı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye başkanı seçilerek mazbatasını alan AK Parti'li Murat Ercan, belediye gelişinde çalışanlar ve partililer tarafından karşılandı. 

Tebrikleri kabul eden Ercan, burada yaptığı konuşmada, "Artık rutin belediyecilik kalmadı. Bundan sonra 'Gönül Belediyeciliği' anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Her bir vatandaşımızın memnuniyeti bizim için önemli bir kriter olacak." dedi.

Sincan'ı daha ileri noktaya taşımak için çalışacaklarını belirten Ercan, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Ercan, "Sincan her zamanki duruşunu gösterdi. Ankara'da herkes Sincan'ı konuşuyor. Rekor oyla seçen Sincan halkı başta olmak üzere bizlere desteğini esirgemeyen AK Parti Sincan İlçe Başkanımıza ve AK Parti teşkilatına, MHP İlçe Başkanımız ve teşkilatına, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Murat Ercan'ı karşılayanlar arasında AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuzhan Alkan da yer aldı.

MURAT ERCAN KİMDİR?

Murat Ercan, 1974 yılında Kırşehir'in Mucur İlçesi'nde doğdu. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisans programını tamamladı. Murat Ercan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı komisyonlarında görev aldı.

Mahalle Komisyon Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığında ve AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi seçildi. Ercan, evli ve 3 çocuk babası.

Sincan'ın AK Parti'li başkanı göreve başladı! ile ilgili etiketler AK Parti Ankara Sincan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.