Sincan'da büyük tepki! Şehit yakınları ve gaziler bariyerleri aşmaya çalıştı...

Darbe girişimine yönelik en kritik dava olan Akıncı Üssü davası, Sincan Ceza ve İnfaz Kurumu içerisindeki duruşma salonunda başlıyor. Sanıklar mahkeme salonuna getirildi. İlk sırada sivil imamlardan Kemal Batmaz'ın getirildiği görüldü. Bu sırada şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar büyük tepki göstererek, güvenlik bariyerlerini aşmaya çalıştı.

15 Temmuz darbe girişiminin merkez üstü olarak kullanılan ve derdest edilen komutanların tutulduğu yer olan Akıncı Üssü'ndeki faaliyetlere yönelik açılan, 486 sanığın yargılanacağı davanın görülmesine, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, bugün başlanıyor. Sanıklar mahkeme salonuna getirildi. İlk sırada sivil imamlardan Kemal Batmaz'ın getirildiği görüldü.

akAncA-dava-bb

Sanıkların duruşma salonuna girişinde yüksek güvenlik önlemleri alınırken şehit yakınları ve gaziler, Kahramankazan halkı, Sincan halkı darbecilere çok büyük tepki gösterdi.

akAncA-dava-bb5

Vatandaşlar bariyerleri öfkeyle aşmaya çalışırken çevik kuvvet onlara izin vermedi.

akAncA-dava2

Kalabalığın ellerinde turuncu tulumlar giydirilmiş kuklalar dikkat çekerken, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar FETÖ'cü hainlere tek tip kıyafet giyidirilmesini istedi.

akAncA-dava3

Sanıkların üzerlerine urgan atılırken bir kez daha idam talepleri seslendirildi.

akAncA-dava4

Sincan'da büyük tepki! Şehit yakınları ve gaziler bariyerleri aşmaya çalıştı... ile ilgili etiketler Sincan protesto idam FETÖ Darbe akıncı üssü davası turuncu tulum urgan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.