Sinan Vardar ve Erce Kaftan açıkladı: İşte Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü!

Turizm ve futbol adamı, Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Sinan Vardar ve spor yorumcusu Erce Kaftan, futbol gündemini SuperHaber YouTube kanalında değerlendirdi…

Futbol dünyamızın tanınmış isimlerinden, tecrübeli yönetici ve turizm duayeni Sinan Vardar ve gazeteci Erce Kaftan, Süper Lig’de bu hafta oynanacak karşılaşmaları değerlendirdi.

“Sinan Vardar’ın Gözünden” programının bu haftaki bölümünde Ersun Yanal’ın ayrılmasının ardından Fenerbahçe Kulübü’nün yeni teknik direktörünün kim olacağı, Beşiktaş Kulübü’nün yardım kampanyasının detayları ve siyah beyazlı yönetimin gerçekleştirdiği ilginç buluşmanın yankıları konuşuldu.

“Sinan Vardar’ın Gözünden” programının yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Sinan Vardar ve Erce Kaftan açıkladı: İşte Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Ersun Yanal SuperHaber YouTube futbol sinan vardar sinan vardarın gözünden beşiktaş kulübü fenerbahçe kulübü teknik direktör yardım kampanyası siyah beyazlı takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.