Sinan Oğan'ın katıldığı FOX TV canlı yayınında gergin anlar! "Ben tavşan aday değilim"

FOX TV canlı yayınına katılan cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, FOX TV'ye tepki gösterdi. Dün akşam Kemal Kılıçdaroğlu ile program yapan FOX TV'nin eşit yayıncılık ilkesi göstermediğini belirten Oğan, sunucu Ezgi Gözeger ile gergin anlar yaşadı.

FOX TV'de Çalar Saat programına konuk olan Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan gergin anlar yaşadı. FOX TV'nin eşit yayıncılık ilkesi uygulamadığını söyleyen Oğan, "Kılıçdaroğlu akşam saat 21.00'de çıkıyorsa beni de o saatte çıkarmanız" lazım dedi.

Sunucu Oğan'a yanıt vermeye çalışınca sert anlar yaşandı.

Oğan, Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın büyük imkanlarla seçim çalışması yürüttüğünü, kendisinin ise zor şartlarda çalışma yürüttüğünü söyledi. Oğan, sözlerine "Ben tavşan aday değilim." diye ekledi.

 Sosyal medyada vatandaşlar hem Oğan'a hem de FOX TV'ye tepki gösterdi:

"Sinan Oğan, fox tv'de programa başlarken; fox tv'ye güzel ayar verdi, iyide oldu. fox tv dün kılıçdaroğlunu liderler özel programında ağırlamıştı, sinan oğan'da kendisine aynı fırsatı sunmadıkları için tepkide bulundu."

"Sinan Oğan fox tvde kılıçdaroğluna çattı "youtube'da konuşmalarım arasına reklam vermiş. bu ayıp bir şey, seçmenimi çekmeye çalışıyor" dedi. Ama Oğan bilmiyor glb. KK Youtube'a genel olarak reklam vermiş ve Youtube bu reklamları videolarda otomatik oynatıyor. KK'lık durum yok yani."

"Fox tv Sinan Oğan a yapılan saygısızlığınız karşısında ne desem az kalacak ! Çok çirkinsiniz..
Şu tv'ye kim çıksa Millet ittifakını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyor. Fox tv'de Sinan Oğan dakikalardır konuşuyor ve Kemal k. Eleştirmekten iktidara sıra gelmedi. Mültecileri göndermekten başka planı olmayan birinden de bu beklenirdi."

Sinan Oğan'ın katıldığı FOX TV canlı yayınında gergin anlar! "Ben tavşan aday değilim" ile ilgili etiketler Sinan Oğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.