Sinan Kaloğlu bu sezon Altay'ın dördüncü teknik direktörü oldu

Süper Lig'de 30 hafta geride kalırken 29 puanla 17. sırada bulunan Altay'da teknik direktörlüğe Sinan Kaloğlu getirildi. Kümede kalma savaşı veren İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi kalan 8 haftada Kaloğlu yönetiminde mücadele edecek. Altay bu imzayla birlikte Süper Lig'deki ilk sezonun 4. teknik direktör değişimine gitmiş oldu.

Altay'da istifa eden Serkan Özbalta'nın yerine teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu getirildi.

Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü'nde eğitmenlik yapan UEFA Pro Lisans sahibi Sinan Kaloğlu, kariyerinde ilk kez bir takım çalıştıracak.

Futbolculuk kariyerinde 2001-2003 yılları arasında Altay formasını terleten Kaloğlu, 19 yıl sonra İzmir temsilcisine bu kez teknik adam olarak dönüş yapacak. Sinan Kaloğlu bu sezon Altay'ın dördüncü teknik direktörü olacak.

 

ALTAY ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Siyah-beyazlı kulüpten 40 yaşındaki çalıştırıcı ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Büyük Altay ile şampiyonluk yaşayan, altyapımızın önemli yıldızları arasında yer alan, futbolculuk yaşamını ardından TFF'de üst düzey antrenörlük eğitimi veren Sinan Kaloğlu, artık yeni teknik direktörümüz. Gerçek bir Altaylılık duruşuna sahip Kaloğlu'na başarılar dileriz" ifalerine yer verildi.

Altay'dan 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'a transfer olup A Milli Takım'a kadar yükselen Sinan Kaloğlu ayrıca Almanya'da Bochum, Hollanda'da Vitesse kulüplerinde de oynamıştı.

Sinan Kaloğlu bu sezon Altay'ın dördüncü teknik direktörü oldu

Sinan Kaloğlu bu sezon Altay'ın dördüncü teknik direktörü oldu ile ilgili etiketler Altay Sinan Kaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.