Sinan Gümüş'e yeni sözleşme!

Galatasaray, Sinan Gümüş ile 3 yıl sözleşme uzatma kararı aldı. Oyuncunun menajeri Ersin Akan, İstanbul'a geldi. Genç oyuncunun sözleşmesi Türk lirasına çevrilecek.

Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim, sarı kırmızılılarda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş'ün kontratının uzatılmasını istemişti. Sarı kırmızılı yönetimin yeni sözleşme ile alakalı görüşme yapmak için Sinan'ın menajeri Ersin Akan'ı İstanbul'a davet etti.

SÖZLEŞME TÜRK LİRASINA ÇEVRİLECEK

Galatasaray idarecileri, Sinan'ın sözleşmesini TL'ye çevirirken oyuncusuna 3 yıllıkta imzayı attıracak. Sinan Gümüş'ün menajeri Ersin Akan, İstanbul'a geldi ve bu akşam Schalke maçını tribünde izleyecek.

BU SEZON 1 GOL, 2 ASİSTİ BULUNUYOR

24 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de oynadığı 8 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Sinan Gümüş, Şampiyonlar Liginde de Porto ile deplasmanda oynanan maçta forma giymiş ve goller kaçırmasına rağmen ortaya koyduğu futbolla alkış toplamıştı.

Sinan Gümüş'e yeni sözleşme! ile ilgili etiketler Sinan Gümüş Galatasaray yeni sözleşme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.