Sinan Gümüş: Fenerbahçe'ye geldiğimde, kamuoyuna yansımayan çok büyük fedakarlıklar yaptım

Sinan Gümüş: "Ben Fenerbahçe'mize geldiğimde, kamuoyuna hiçbir zaman yansımayan çok büyük fedakarlıklar yaptım ve bundan dolayı hiç pişmanlık duymadım. Kamuoyunda çizilen Sinan Gümüş profili doğru olsaydı, anlatılmaya çalışıldığı gibi sadece maddiyatı ön planda tutan biri olsaydım, Genova'da bana sunulan son derece cazip şartları bir kenara bırakmaz, hayatıma orada devam ederdim."

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği isimlerden Sinan Gümüş'le yolları ayıramamıştı. İşi yokuşa sürdüğü iddiaları üzerine Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisini çeken 27 yaşındaki forvet kendisini savundu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan tecrübeli futbolcu, "Ben hiçbir zaman kendimi Fenerbahçe'den büyük görmedim ve Fenerbahçe'de olmaktan da her zaman gurur duydum" dedi.

"MADDİ MANEVİ FEDAKARLIK YAPTIM"

Sarı-lacivertli taraftarlara seslenen Gümüş, şunları söyledi:

"Çok değerli Fenerbahçe Taraftarları! Son günlerde benimle ilgili birçok haber yapıldı, birçok 'bilgi' başlığı altında söylentiler yayıldı. Ama ben sizinle sadece gerçekleri paylaşmak istiyorum. Ben Fenerbahçe'mize geldiğimde, kamuoyuna hiçbir zaman yansımayan çok büyük fedakarlıklar yaptım ve bundan dolayı hiç pişmanlık duymadım. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp sizi istiyorsa, fedakarlık yapmak zorundasınız. Ben de bu fedakarlığı hem maddi hem de manevi anlamda sonuna kadar yaptım."

"Kamuoyunda çizilen Sinan Gümüş profili doğru olsaydı, anlatılmaya çalışıldığı gibi sadece maddiyatı ön planda tutan biri olsaydım, Genova'da bana sunulan son derece cazip şartları bir kenara bırakmaz, hayatıma orada devam ederdim. Her zaman olduğu gibi, formamın hakkını sonuna kadar vermeye çalıştım, ama kulübümün birkaç hafta önce verdiği karara da saygı duymaktan başka bir çarem yoktu."

Sinan Gümüş: Fenerbahçe'ye geldiğimde, kamuoyuna yansımayan çok büyük fedakarlıklar yaptım

"İHTİYAÇ HALİNDE HİZMETE HAZIRIM"

"Son dönemde birçok kulüp benimle ilgilendi. Her futbolcu gibi, ben de gideceğim kulüp konusunda hür irademi kullanmak istedim. Tek isteğim, her tarafın mutlu olacağı, benim de kariyerime devam edebileceğim bir çözümdü. Benimle ilgilenen kulüplerin büyük bölümüne olumlu yaklaşsam da, maalesef transferini gerçekleşmedi ve buna kesinlikle benim taleplerim sebep olmadı. Ben hiçbir zaman kendimi Fenerbahçe'den büyük görmedim ve Fenerbahçe'de olmaktan da her zaman gurur duydum. Tüm bu yaşananlara rağmen bir profesyonel futbolcu olarak çalışmalarıma devam edip kendimi hazır tutacağımı ve ihtiyaç halinde hizmet etmeye hazır olduğumu canı gönülden bilmenizi isterim."

Sinan Gümüş: Fenerbahçe'ye geldiğimde, kamuoyuna yansımayan çok büyük fedakarlıklar yaptım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sinan Gümüş Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.