Sinan Erdem Spor Salonu'nda, katil İsrail için saygı duruşu!

THY Euroleague'in 2. haftasında Anadolu Efes sahasında ağırladığı Real Madrid'e 103-80'lik skorla yenilerek üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılmıştı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda skandal görüntüler ise tepkiyle karşılandı. Maç öncesi, İsrail için saygı duruşunda bulunuldu.

Hamas, işgal altındaki Filistin toprakları ve İsrail'in Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirdiği baskınlar sebebiyle Aksa Tufanı operasyonunu başlattı. Operasyon sonrası İsrail, Gazze'de hastane ve sivilleri de hedef alan saldırılar gerçekleştirdi. 

SKANDAL GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

THY Euroleague'in 2. haftasında ise Anadolu Efes sahasında ağırladığı Real Madrid'e 103-80'lik skorla yenilerek üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılmıştı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda skandal görüntülere sahne oldu

İSRAIL İÇIN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR

Maç başlamadan hemen önce, Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle İsrail için saygı duruşunda bulunuldu. Saydı duruşunun ardından maç başladı. Skandal görüntüler sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda, katil İsrail için saygı duruşu! ile ilgili etiketler Anadolu Efes Real Madrid EuroLeague İsrail Filistin Savaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.