Sinan Engin'i çıldırttılar! Ağzına geleni söyledi (+18 VİDEO)

Yılbaşı gecesi katliam yapan DAEŞ teröristi İstanbul polisinin yoğun çabaları ve başarılı operasyonu sonucu sağ olarak yakalandı. Teröristin yakalandığı operasyon sırasında yüzüne darbeler alması üzerine, bazı çevreler sosyal medyada "işkence" yapılıyor manipülasyonu yapmak istedi. Bu isimlere en sert cevap Sinan Engin'den geldi...

Reina saldırganının yakalandığı operasyonun görüntülerinin yayınlanması üzerine sosyal medyada teröristin "darp edildiği, işkence gördüğü" gibi akla hayale sığmayacak yorumlar yapanlar oldu.

Saldırgan yakalandığı sırada yayında olan Beyaz futbol ekibi de, flaş gelişme üzerine futbol yayını keserek,olay bölgesinden görüntüler geçti.

Sosyal medyada teröriste işkence yapıldığı yönündeki iddiaları gündeme getiren Sinan Engin, bu söylentileri yayanlara çok sert tepki gösterdi.

Engin, canlı yayında Reina katliamcısını korumaya çalışanlara ağzına geleni söyledi.

İşte o anlar;

Sinan Engin'i çıldırttılar! Ağzına geleni söyledi (+18 VİDEO) ile ilgili etiketler Beyaz futbol canlı yayın derin sinan engin küfretti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.